Aasian ja Afrikan kielten ja kulttuurien opiskelijasymposium 13.5.2024

Suomen Itämainen Seura järjestää yhdessä opiskelijajärjestö Karavaani ry:n kanssa opiskelijasymposiumin 13.5.2024 12:00-16:00 Topeliassa (Unioninkatu 38) F-rapussa huoneessa 211. Kyseessä on tieteellinen seminaari, jossa Aasian ja Afrikan kieliä ja kulttuureja tutkivilla opiskelijoilla on mahdollisuus esitellä opinnäytetöitään. Tapahtuman kielet ovat suomi ja englanti.

Suomen Itämainen Seura järjestää yhdessä opiskelijajärjestö Karavaani ry:n kanssa opiskelijasymposiumin 13.5.2024 12:00-16:00 Topeliassa (Unioninkatu 38) F-rapussa huoneessa 211. Kyseessä on tieteellinen seminaari, jossa Aasian ja Afrikan kieliä ja kulttuureja tutkivilla opiskelijoilla on mahdollisuus esitellä opinnäytetöitään. Tapahtuman kielet ovat suomi ja englanti.

Symposiumin tavoitteena on tarjota opiskelijoille mahdollisuus esitellä tekemäänsä tutkimusta ja saada palautetta töistään kokeneemmilta tutkijoilta hyvässä hengessä. Symposium tarjoaa kokemuksen perinteisestä akateemisesta konferenssista kannustavassa ympäristössä toisten opiskelijoiden kanssa.

Ohjelma:

12:15 Alkusanat/ Welcoming words

12:30 Valentina Korpi: Kielivalinnat Kongon Demokraattisen tasavallan taustaisissa perheissä Suomessa (Les choix linguistiques dans les familles d’origine RDC en Finlande)

13:00 Toivo Qiu: Uusi kantaturkin fonologian ja sanaston rekonstruktio

13:30 Kahvitauko/Coffee break

14:00 Mikhail Serbin: Different Approaches to the Question of Taiwan in the Xi Jinping Era (since 2012). The PRC, The ROC, The US and Russia

14:30 Lilia Zamiatina: The Role of Jogye Order in Older Community Development: A Case Study of Jongno Senior Welfare Center 종로노인종합복지관

15:00 Gabriella Asatouri: Valtiovieraita vai pakolaiseliittejä? Kriittistä ja retorista diskurssianalyysia Ukrainan sotaa paenneiden uutisoinnista japanilaislehdistössä

Tapahtuma on ilmainen, mutta edellytämme rekisteröitymistä oheisen lomakkeen kautta.  https://forms.gle/xDHEUY1Z9aewkinp8. Rekisteröityminen sulkeutuu 30.4.2024. 10.5.2024 Huom! Rekisteröitymisaikaa pidennetty ohjelman viivästymisen takia.

Kysymykset voi osoittaa Saulille osoitteeseen sauli.x.pietarinen@helsinki.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *