Professori Jaakko Hämeen-Anttilan muistoseminaari 6.6.2024

Jaakko Hämeen-Anttilan muistoseminaari järjestetään Helsingin yliopistossa 6.6.2024, klo 12–16, Unioninkatu 40, Metsätalo B214 (sali 4). Tilaisuus on avoin kaikille (ei ennakkoilmoittautumista)

Professori Jaakko Hämeen-Anttila menehtyi äkillisesti 18.12.2023. Hämeen-Anttila muistetaan ahkerana ja monialaisena tieteentekijänä, opettajana ja kirjailijana (https://www.fime.fi/jaakko-hameen-anttila-1963-2023-muistokirjoitus/).   Jaakko Hämeen-Anttilan muistoseminaari järjestetään Helsingin yliopistossa 6.6.2024, klo 12–16, Unioninkatu 40, Metsätalo B214 (sali 4). Tilaisuus on avoin kaikille (ei ennakkoilmoittautumista). Tilaisuus on suomen- ja englanninkielinen.   Lisätietoja antaa: Ilkka Lindstedt (ilkka.lindstedt@helsinki.fi)  

Muistoseminaarin ohjelma (pdf-tiedosto) In English: Professor Jaakko Hämeen-Anttila passed away unexpectedly on December 18, 2023. Hämeen-Anttila is remembered as a prolific scholar and author as well as teacher and supervisor.   A seminar in memory of Jaakko Hämeen-Anttila will be held at the University of Helsinki on June 6, 2024, at 12–4 pm, Unioninkatu 40, Metsätalo B214 (lecture hall 4). The seminar is open for everyone (no need to register in advance). The seminar has presentations in Finnish and English.   For more information, reach out to Ilkka Lindstedt (ilkka.lindstedt@helsinki.fi)

Programme of the seminar (pdf-file)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *